BELEDİYE: Ak Parti Milletvekilimiz Bülent Turan Beldemizi Ziyaret Etti…

Ak Parti Grup Başkan Vekili, Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan 17 Nisan 2019 tarihinde Beldemize gelerek Belediye hizmet binamızda halkımız ile buluştu. Belediye Başkanımız Ahmet Elbi’ nin konuşmasının ardından, halka hitap eden Vekilimiz 31 Mart seçimlerinde verilen destek için teşekkür ederek, Beldemize yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Doğal gaz için EPDK ile görüşmenin tamamlandığı, Karabiga- Biga karayolunun tamamlanması ve belli kesimde bisiklet yolu yapılması, balık çeşitliliğinin artması için resif çalışması yapılacağı, taş mektebin restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı verdiği müjdelerdi.

Konuşmaların ardından Başkanımızın makamına çıkarak, karşılıklı hediye takdiminde bulundular, bir süre sohbet ettiler ve Belde içerisinde esnaf ziyaretleri sonrasında Vekilimiz Beldemizden ayrıldı.