BELEDİYE; Belediyemizin “Ücretsiz Pazar Servis Aracı” Uygulaması Başladı

Belediyemiz hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek vatandaşlarımıza ulaşım konusunda yardım sağlamak için pazara, servis aracı ile taşıma hizmeti verecek.

Uygulama her Cuma saat 08.30 ile 12.30 arasında, belde içi otobüs güzergahlarından vatandaşlarımızı alarak Pazar gerine ulaşımı sağlayacak.Alışverişini yapan vatandaşlarımız ise servisi kullanarak yine aynı güzergahlarda inebilecekler.
.
İlk servisi Belediye Başkan’ımız Ahmet Elbi ve eşi Hatice Elbi hanımefendi ile birlikte gerçekleştirdiler. Başkan Elbi” Beldemizde Pazar yerine uzak bölgelerde oturan hemşehrilerimiz hava şartlarından ve mesafeden dolayı bazı olumsuzluklar yaşıyorlardı. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız zorluk çekmeden alışverişlerini yapıp evlerine dönebilecekler.

Vatandaşlarımız bu uygulamadan çok memnun kaldı. Bizde vatandaşlarımıza böyle bir hizmet verdiğimiz için çok mutluyuz. Vatandaş odaklı sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında bu alanda çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Vatandaşlarımız hizmetlerinden dolayı Başkan Elbi’ye teşekkür ederek hayır dualarında bulundular.