BELEDİYE: Belediye Başkanımız Ahmet ELBİ Göreve Başladı…

4 Nisan 2019 Perşembe günü mazbatayı alan Belediye Başkanımız Ahmet ELBİ 5 Nisan Cuma günü saat 11:30’da Belediye Başkanlığımızda yapılan tören ile göreve başladı. Törene; Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet ŞAHİN, Biga Belediye Başkanı  Bülent ERDOĞAN, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, Mhp İlçe Başkanı Saadettin Saat, MHP Belde Başkanı Mülkü Seyfullah GÖKTEPELİ, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti  Belde Gençlik Kolları, Belde  Kadın Kolları ve halkımız katıldı. Sırasıyla konuşma yapan başkanlarımızın ardından Belediye Başkanımız Ahmet ELBİ konuşmasında;“ Hepinizi  en derin sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Karabiga Belediye Başkanlığı devir teslim törenine hepiniz hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Değerli hemşehrilerim Rabbimize hamdü senalar olsun ki bize, sizlere hizmet etme imkanı ve fırsatı verdi. Seçim sürecinde verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Hep birlikte inşallah Karabigamız için daha güzelini yapacağız. Biga Belediye Başkanımız, Gümüşçay Belediye Başkanımız da aramızda, üç belediye olarak abi kardeş ilişkisi içerisinde çok iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Yükümüzün ağır, sorumluluğumuzun fazla olduğunu biliyoruz. Emanetiniz, emanetimizdir. Belediyemize yaptığı hizmetlerden dolayı Muzaffer KARATAŞ’a teşekkür ediyorum. Beldemizde geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı yapmış tüm Belediye Başkanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Yine emeği geçen, bizlere destek veren grup Başkan vekilimiz Bülent TURAN’a milletvekilimiz Jülide İSKENDEROĞLU’na  il, ilçe belde yönetimlerine teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.”dedi.