BELEDİYE; Beldemizde Sondaj Çalışmaları Başladı

Beldemizde Sondaj Çalışmaları Başladı.

Beldemizde zaman zaman mevcut içme ve kullanma suyu kaynaklarımızın azalması üzerine sondaj çalışmalarımız başladı. Yeni açılacak olan bu kaynaklardan  daha kaliteli ve sağlıklı içme suları vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Suyumuz Çok değerli, Suyumuza sahip çıkalım !

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Ahmet Elbi “ Beldemizde özellikle yaz aylarında tatlı su çeşmelerimizden suların azaldığı dönemlerde arıza olduğuna yönelik şikayetler alıyorduk araştırmalarımızın sonucunda bunun fazla su tüketiminden ve suların azalmasından  dolayı kaynaklarımızın yetersiz kaldığını tespit ettik. Bunun üzerine DSi ‘nin yapmış olduğu etüt çalışması sonucunda iki farklı noktada yeni kaynaklar tespit edildi ve çalışmalarımızı başlattık. Yeni açılacak olan bu kaynaklardan su hattı döşenerek depolarımıza sonrada beldemize dağıtılacak. Bu çalışmalar sonucunda beldemizdeki su problemini çözmüş olacağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli su içmesi bizim için çok önemli. Bizler halkımızın rahatı ve mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.