Fifa Standartlarında Futbol Sahası Ve Spor Kompleksi Yapımına Başlandı

Belediye Başkanı'mız Ahmet Elbi'nin projeleri arasında olan Grup Başkanvekili'miz Bülent Turan'ın söz verdiği gibi futbol sahası ile ilgili çalışmalar başladı.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülen Turan geçtiğimiz haftalarda Karabiga’mıza ziyarette bulunmuştu. Vekilimiz yaptiği açıklamada; “Karabiga’nın bölgenin parlayan yıldızı olması  için daha çok işimiz var. Gençlerimizin talepleri doğrultusunda futbol sahamızın  yapımına kısa süre içinde başlanacak. Bu futbol sahası halı saha gibi olmayacak. Fifa standartlarında bir futbol sahası olacak. 105*68 m ölçülerinde olan bir çok spor imkanını içerisinde barındıran  bir saha olacak. Karabiga’nın bir çok konuda geri kaldığını biliyorum ve bunu çok hızlı kapatmayı planlıyoruz.” demişti.

Belediye Başkanımız Ahmet Elbi yaptığı açıklamada;" Projelerimiz bir bir hayata geçiyor. Hükümetimizin desteği ile daha çok projeye imza atacağız. Karabiga hak ettiği hizmeti ve değeri görecek. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların kötü alışkanlıklara yönelmemesi ve sağlıklı birer birey olarak büyümeleri için spora teşvik etmeliyiz."dedi.