BELEDİYE; 10 KAsım Atatürk’ü Anma Günü

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 81.Yılında Törenler İle Anıldı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Başkanımız Ahmet Elbi, Karabiga Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Sefer Sunar, Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Nilgün Işık, Ortaokul Müdürü Mehmet Lek, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Program Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Saatler 09.05’i gösterdiği sırada tüm Türkiye ile birlikte Atamıza saygı duruşu gerçekleşti. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla Belediye düğün salonuna geçilerek program devam etti.

Minik öğrencilerimizin hazırlamış oldukları şiir ve koreografi gösterisinin ardından Başkanımız ve Komutanımız Sefer Sunar'ın öğrencilere ikramda bulunması ile program sona erdi.

Belediye Başkanımız Ahmet Elbi” Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81. Ölüm yıl dönümünde Saygı,Rahmet ve minnetle anıyorum. Programda emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.