BELEDİYE; Çanakkale Vali Yardımcımız Abdullah Köklü Başkanımızı Ziyaret Etti

Çanakkale Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahbdullah Köklü ve Ak Parti Biga İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz Belediye Başkanımız Ahmet Elbi' yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından restorasyonu Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından devam eden Eski Taşmektep'te yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mimari yapının ve çevre düzenlemesinin üstünde duran Köklü, Belediyemize devir işlemleri süren postahane binasını ve ihalesi yapılan çalışmaları önümüzdeki günlerde, başlayacak olan futbol sahamızı gezerek Başkanımız ile değerlendirmelerde bulundu.Belediye Başkanımız Ahmet Elbi " Beldemizde yapımı devam eden yapımı devam eden ve kısa bir süre içerisinde başlayacak olan bir çok çalışmamız olacak.Çalışmaların yapıldığı ve yapılacak alanları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü ile birlikte gezdik ve kendisine bilgi verdik. Her zaman söylüyorum Karabigada değişikliği herkes fark edecek" dedi.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

E-Posta adresiniz yayınlamayacaktır. Lütfen alanları doldurarak formu gönderiniz.