Çocuklar İçin Yaz Kampı Projesi

Gönüllü üniversiteleri gençlerimizin desteği ile Karabiga'mızın Taş Mektep'inde düzenlenen "Çocuklar İçin Yaz Kampı Projesi" adı altında 7-14 yaş grubundaki çocuklarımıza; Uzay, İngilizce, Tarım ve Çevre, Yoga, Türkçe, Matematik, Basit Rusça, Yazılım, Kitap Okuma, Yüzme, Beden Eğitimi dersleri verdik. Çocuklarımız eğlenirken öğrenmenin tadını çıkarırken, aynı zamanda Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Elbi'nin de katılımıyla, belediyemiz tarafından düzenlenen Çanakkale ve Ankara gezisine katılım sağladılar. Yaz Kampımızın sonunda çocuklarımız katılım sertifikalarını ve Belediye Başkanımızın hediyesi olan scooterları aldılar. Her yaz düzenli olarak yapmayı planladığımız "Çocuklar İçin Yaz Kampı Projesi"nde hedefimiz, bugünün öğrencisi olan miniklerimizi yarının Gönüllü Yaz Kampı Öğretim Görevlisi yaparak alt nesillerimize de bu projeyi bir gelenek halinde devam ettirmek.