BELEDİYE; Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu Karabiga’da

AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu,  Belediyemizin destekleriyle Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Öz Bakım Destek Elemanı Eğitim Kursu’ sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kaymakamımız Mustafa Can, Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanımız Adnan Pastırmacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yalçın, , İl Genel Meclis Üyeleri, Biga Belediyesi Meclis üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları ile birlikte sertifika dağıtım törenine katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu “ Bizler kadınlarımızı her zaman destekliyoruz ve onların yanındayız. Kadınlarımız ev bütçelerine ve topluma büyük katkı sağlıyor. Meslek edindirme kursları sayesinde tüm kadınlarımızı üretmeye teşvik ediyoruz. Bu alandan geçmişten bu günümüze çok yol kat ettik. Bu sizler sayesinde oldu.Kursu başarı ile bitiren tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.” Açıklamalarında bulundu.

Sertifika töreninde konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Ahmet Elbi “ Kursu başarı ile bitiren tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Beldemizde meslek edindirmeye yönelik kurslarımız devam ediyor. Beldemizde birlikte vatandaşlarımızın da ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz kurslarla beldemizdeki kadınlara istihdam yollarını açmaya çalışıyoruz. Çünkü Kadın gelişirse toplum da gelişir. Bizleri hiçbir konuda yalnız bırakmayan Kaymakamımıza, milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve müdürlerimize teşekkür ediyorum” diyerek beldemizde projeleri devam eden çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Konuşmaların ardından sertifika takdim törenine geçildi. Kurs Sürecini başarıyla yöneten Arife Nur Güney hocamıza teşekkür çiçeğini Başkanımız Ahmet Elbi verdi.  Sertifika töreninin bitmesiyle Yaşlı Bakım Merkezine geçilerek yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunuldu.